O nama

O nama

Zajedno činimo čuvanje djece transparentnim

Kako je počelo

Babysits je osnovao Peter van Soldt 2008. Primijetio je da članovi obitelji i bliski prijatelji teško pronalaze kvalitetne, pouzdane dadilje koja zadovoljavaju njihove potrebe i zaključio da mora postojati rješenje. Zato je stvoren Babysits; internetska platforma na kojoj možete jednostavno filtrirati sve svoje potrebe u vezi s brigom o djeci, bilo da želite dvojezičnu dadilju, fleksibilnu dadilju za vikende ili dadilju s iskustvom u radu s djecom s posebnim potrebama.

Misija

Babysits poboljšava život obiteljima kojima je potrebna briga o djeci, pruža im mir i pomaže roditeljima da pronađu nekog idealnog za svoju obitelj. Naša misija je osnažiti brigu o djeci u zajednicama. Babysits ima više od 4 milijuna članova na gotovo svim kontinentima. Podržava obitelji u brizi o djeci svaki dan.

Upoznajte tim

Pronašao sam Supersittericu za svoju djecu preko Babysitsa i koristim ono što sam naučio iz vlastitog iskustva da poboljšam platformu.

-Peter van Soldt-

Babysits se sastoji od motiviranog tima koji radi na sigurnom, dostupnom i pristupačnom čuvanju djece. Iznimno cijenimo transparentnost i kontinuirano poboljšanje. Kako bismo bili sigurni da je Babysits što je moguće više prilagođen članovima, mi sami koristimo platformu, zajedno s našim prijateljima i članovima obitelji! Bilo da se radi o usputnom poslu kao dadilja ili pronalaženju dadilje za vlastitu djecu, ovo iskustvo nam pomaže da pružimo najbolja moguća poboljšanja platforme.

Za što se zalažemo

Sigurnost
Sigurnost

Povjerenje i sigurnost naši su prioriteti. Poduzimamo dodatne mjere kako bismo platformu učinili što sigurnijom za naše članove.

Saznajte više
Transparentnost
Transparentnost

Vjerujemo u otvorenu, poštenu i jednostavnu platformu koja našim članovima daje sve informacije koje su im potrebne za donošenje najboljih mogućih odluka.

Klimatsko djelovanje
Klimatsko djelovanje

Babysits se brine o budućnosti djece! Zbog toga dio svog prihoda izdvajamo za uklanjanje CO2 iz atmosfere.

Saznajte više
Inkluzivnost
Inkluzivnost

Svatko se može pridružiti Babysitsu i pronaći nekoga za čuvanje djece ili posao čuvanja djece, bez obzira na podrijetlo, spol, vjeru, seksualno opredjeljenje itd.

Privatnost
Privatnost

Babysits se istinski brine o privatnosti vaših podataka. Vaše osobne podatke obrađujemo samo kada je to nužno.

Saznajte više

Pomažemo obiteljima diljem svijeta

Rastuća globalna mreža pružatelja usluga čuvanje djece, roditelja i međunarodnog tima koji stoji iza nje

5.000.000+
Članovi
28.500+
Gradovi
90+
Zemlje

Koja ulogu igrate?

Safety

Obitelji

Pronaći pouzdanu dadilju online može biti teško. Tu uskače Babysits. Pružamo transparentnu platformu tako da možete biti sigurni da su vaša djeca u najboljim rukama.

Bilo da tražite fleksibilnu dadilju, dvojezičnu dadilju, nekoga s iskustvom s posebnim potrebama, dadilju koja dolazi po djecu u školu itd. Babysits ima nekoga za vas!

Safety

Pružatelji usluga brige o djeci

Volite li biti sam svoj šef i sami birati svoje radno vrijeme i plaću? Apsolutno volite djecu i želite steći relevantno radno iskustvo i zaraditi dodatni novac?

Zajednica Babysits savršeno je mjesto one koji znaju izaći na kraj s malom djecom, igrati se skrivača, mijenjati pelene, smiriti izljeve bijesa, pomoći pri domaćoj zadaći ili graditi utvrde od jastuka!

Safety

Djeca

Sigurnost i bezbrižnost djece na prvom su mjestu. Mjere kao što su provjera državnog identifikacijskog dokumenta, recenzije, reference i ostale otklanjanju roditeljske brige.

Osim toga, naši resursi zajednice uključuju savjete za brigu o djeci, uradi sam, recepte i aktivnosti za kvalitetno provođenje vremena s djecom.

Uvijek radimo na tome da napravimo stvari na ispravan način.

Izradite moj račun!