O nama

O nama

Zajedno činimo čuvanje djece transparentnim

Babysits pripada svima nama: zajednica roditelja, babysitterica, djece i Babysits tima. Zanima li vas koju ulogu imate?

Roditelji

Roditelji

Pronaći pouzdanu babysittericu online može biti teško. Tu uskače Babysits. Pružamo transparentnu platformu tako da možete biti sigurni da su vaša djeca u najboljim rukama.

Ako tražite nekoga tko zna izaći na kraj s malom djecom, biti partner u igri skrivača, mijenati pelene, smirivati izljeve bijesa, pomogati pri domaćoj zadaći ili graditi utvrde od jastuka, Babysits ima za rješenje vas!

Način funkcioniranja Babysitsa

Babysitterice

Babysitterice

Volite li biti sam svoj šef i sami birati svoje radno vrijeme i plaću? Apsolutno volite djecu i želite steći relevantno radno iskustvo i zaraditi dodatni novac?

Zajednica Babysits savršeno je mjesto one koji znaju izaći na kraj s malom djecom, igrati se skrivača, mijenjati pelene, smiriti izljeve bijesa, pomoći pri domaćoj zadaći ili graditi utvrde od jastuka!

Način funkcioniranja Babysitsa

Djeca

Djeca

Sigurnost i bezbrižnost djece na prvom su mjestu. Mjere kao što su provjera državnog identifikacijskog dokumenta, recenzije, reference i ostale otklanjanju roditeljske brige.

Osim toga, naši resursi zajednice uključuju savjete za brigu o djeci, uradi sam, recepte i aktivnosti za kvalitetno provođenje vremena s djecom.

Povjerenje i sigurnost

Resursi zajednice

Babysits tim

Babysits tim

Babysits je 2008. osnovao Peter van Soldt. Potaknula ga je ideja o razvoju platforme jednostavne za korištenje koja roditeljima pruža slobodu i mir: rođena je naša misija osnaživanja zajednice brige o djeci na globalnoj razini.

Danas se Babysits sastoji od motiviranog tima koji radi na sigurnoj, dostupnoj i pristupačnoj brizi o djeci. Visoko cijenimo transparentnost i kontinuirano poboljšavanje.

Za što se zalažemo

Ovdje u Babysitsu vjerujemo u podržavanje društvenog dobra i osiguravanje toga da ostavimo planet pogodan za život djeci koja su srce naše globalne zajednice.

Zbog toga je Babysits postao član Leaders For Climate Action, organizacije istomišljenika koji su se obvezali poduzeti mjere protiv onečišćenja ugljikom i klimatskih promjena. Između ostalog, dio prihoda trošimo na uklanjanje CO₂ iz atmosfere.

Ovdje saznajte više o tome kako to radimo:

Rastuća globalna mreža pružatelja usluga čuvanje djece, roditelja i međunarodnog tima koji stoji iza nje

4.000.000+
Članovi
28.500+
Gradovi
79+
Zemlje