Babysits program za posebne potrebe

Babysits program za posebne potrebe

Autor Babysits
2 min čitanja

Prema WHO-u, između 93 i 150 milijuna djece u svijetu živi s invaliditetom. Roditelji djece s posebnim potrebama često imaju mnogo poteškoća u pronalaženju kvalificirane babysitterice/dadilje koja se može brinuti o njihovm djetetu nekoliko sati. Često ne mogu samo zamoliti susjeda da dođe čuvati djecu. Zbog toga Babysits proširuje svoje usluge, pridajući posebnu pozornost brizi o osobama s posebnim potrebama, kako bi roditeljima bilo lakše nego ikada pronaći specijaliziranu babysittericu/dadilju.

Babysits za posebne potrebe

“Imamo kvalificirane babysitterice, istaknimo ih.”

Na Babysitsu već postoje babysitterice koje su navele da imaju iskustva s brigom o posebnim potrebama. Babysits za posebne potrebe roditeljima olakšava pronalazak takvih kvalificiranih babysitterica.

  • Roditelji sada mogu filtrirati svoju pretragu prema "iskustvu s posebnim potrebama".
  • Štoviše, mogu pretraživati na temelju specifičnog iskustva - Ima li njihovo dijete autizam? Mogu vidjeti koje babysitterice imaju iskustva u radu s djecom s autizmom.
  • Roditelji gluhe ili nagluhe djece također mogu koristiti jezični filter kako bi pronašli babysitterice koje poznaju znakovni jezik.

Osim toga, olakšali smo babybsittericama s iskustvom u brizi o posebnim potrebama.

  • Babysitterice mogu lakše naznačiti imaju li iskustva u brizi o posebnim potrebama na svom profilu i to je sada istaknuto na njemu.
  • One mogu odabrati određene posebne potrebe s kojima imaju iskustva i naznačiti gdje su to iskustvo stekle.

Sigurnost je najvažnija

Ne može se svatko brinuti o djeci kojoj je potrebna posebna briga. Kako bi osigurale sigurnost djece, babysitterice mogu naznačiti jesu li certificirane za prvu pomoć, a u nekim zemljama i učitati potvrde iz kaznene evidencije putem Babysits platforme. Zatim se provjerava autentičnost certifikata i to je naznačeno na profilu babysitterice.

Roditelji, također, mogu filtrirati kako bi vidjeli koje babysitterice imaju potvrdu o kaznenoj evidenciji, a koje ne.

“Misija Babysitsa je osnažiti zajednice na području brige o djeci. Nadamo se da će ovaj novi program biti vrijedan resurs za osnaživanje roditelja djece s posebnim potrebama i pomoći da se istaknu babysitterice iskusne u brizi o posebnim potrebama.”

Pridružite se zajednici za čuvanje djece!

Besplatno izradite račun