Iznenadite svoje najmilije

Iznenadite svoje najmilije

Autor Babysits
4 min čitanja

Je li rođendan vaše najbolje prijateljice? Godišnjica djedu i baki? Je li netko diplomirao, ali niste mogli ići na proslavu? Ili možda nema posebne prigode, ali želite pokazati svoju ljubav prema nekome koga niste vidjeli neko vrijeme? Nemogućnost osobnog dolaska na proslavu ili iznenađenja vaših najmilijih, ne bi vas trebala spriječiti da to i učinite! Nastavite čitati kako biste otkrili najbolje ideje da to bude što posebnije!

Pogledajte ideje koje smo pronašli za vas kako biste iznenadili svoje najmilije. Iako ne možete biti s njima, postoji mnogo kreativnih načina za to!

Videopoziv

Danas smo jako sretni što imamo pristup tehnologiji. Tehnologija nam može pomoći zbližiti se čak i kad smo razdvojeni. Zato ona može biti ključni alat za ovo iznenađenje!

Prije svega, morate se pripremiti i napraviti savršen scenarij! Za to možete koristiti više ideja, dat ćemo vam nekoliko primjera, ali slobodno kreirajte svoje!

  • Party raspoloženje - ne biti zajedno ne znači imati manje ukrasa! Možete dodati malo papirnatih zastavica u svoju pozadinu ili možda napraviti slatki natpis s porukom za prijatelja/icu! Ako mu/joj je rođendan, zašto ne biste zapalili svjećicu i zajedno je ugasili?

  • Tematska zabava - zašto ne biste pokušali organizirati kostimiranu zabavu? Zamolite svoje prijatelje i obitelj, ili one koji su uključeni u video poziv, da se kostimiraju i iznenade voljenu osobu! Bit će im drago vidjeti trud koji ste uložili, a i tko ne voli zabavu zabavu životinjske tematike? Sigurni smo da će odjuriti u svoju garderobu kako bi obukli kostim i pridružili se zabavi!

Snimanje videozapisa

Znamo da može biti teško spojiti cijelu obitelj ili grupu prijatelja u jedan videopoziv. Zato smo smislili plan B - snimite grupni video! Najbolji dio ove ideje? To je nešto što možete zauvijek sačuvati i ponovno gledati koliko god puta želite!

Za to, prvo, možete zamoliti sve svoje prijatelje da smisle lijepu poruku za vašu voljenu osobu i snime je, možda čak i zapjevaju ili zaplešu na svoju omiljenu pjesmu! Zatim možete spojiti sve kraće videozapise u jedan. Ne bojte se to učiniti! Zahvaljujući tehnologiji postoji mnogo aplikacija i programa, na primjer, Inshot ili iMovie, koji rade sav naporan posao za vas i prilagođeni su korisnicima.

Slanje kartice

Da biste postigli najbolju reakciju iznenađenja, dobro je učiniti nešto što vaša voljena osoba ne očekuje. Danas su, uz sve aplikacije za chat koje koristimo, tradicije poput fizičkog slanja pisama ili kartica zamijenjene virtualnim karticama i dijeljenjem viralnih video zapisa. Možda je pravo vrijeme za povratak u prošlost?

Svi volimo malo iznenađenje ili poklon. Izrada slatke uradi sam kartice ili pisma može biti najbolji način da nekome izmamite osmijeh na lice. Za to ćemo vam dati tri različite ideje (ovisno o razini zahtjevnosti).

  • Zahtjevnost - Lako

Tiskana fotografija. Imate li kod kuće lijepu fotografiju vas i vaše voljene osobe? Onda je ovo vrijeme za iskoristiti je! (Ako je nemate, uvijek možete koristiti svoj printer za ispis.). Uzmite fotografiju i napišite lijepu poruku na poleđini, možda možete dodati i neke crteže i ukrase! Stavite je u omotnicu i spremna je za slanje!

  • Zahtjevnost - Srednja

Pop up kartica
Za ovu uradi sam karticu trebat će vam dodatni materijal i malo boje, ali nemojte se bojati! Just follow the steps and create a cute card. Napravili smo ovaj "uradi sam" za naše divne bake i djedove, ali možete ga poslati kome god želite! Također, slobodno promijenite dizajn, pustite mašti na volju!

Pop up kartica

  • Zahtjevnost - Visoka

Origami kartica u obliku srca
Ljubav se može se širiti u bilo kojem trenutku i u bilo kojoj situaciji. Sada bi moglo biti savršeno vrijeme! Najbolji dio ove uradi sam kartice u obliku srca? To je, zapravo, mala kutija u koju možete staviti poklončić ili poruku za svoju voljenu osobu!

kako napraviti origami srce


Odvajanje vremena za iznenaditi prijatelje nasmijat će i vas i njih. Briga za naše najmilije se ne smije staviti na čekanje. Nadamo se da su vam se svidjele naše ideje! Ali, slobodno budite kreativni i dodajte osobnu notu! Ne zaboravite ih podijeliti na Instagramu označavajući @babysits! Za više uradi sam ideja za djecu pogledajte naše resurse zajednice!

Pridružite se zajednici za čuvanje djece!

Besplatno izradite račun