Supersitter: Nađite dadilje s visokim preporukama

Supersitterica

Nađite dadilje s visokim preporukama

Program Babysits Supersitterica ističe najbolje ocijenjene i najaktivnije sitterice u zajednici.

Kako postati supersitterica? / Zašto zaposliti supersittericu?

Supersitterice su se dokazale pružanjem izvrsne usluge unutar Babysits zajednice. Zbog toga ih nagrađujemo povećanom vidljivošću unutar ljestvice pretraživanja kao i značkom supersitterica! Na taj se način ove sobe koje se brinu o djeci ističu i roditelji ih mogu lako pronaći u rezultatima pretraživanja ili filtriranjem supersitterica. To je naš način zahvale i pružanja priznanja ovim sittericama.

Kriteriji za status supersitterice su sljedeći:

Ukupna ocjena 4,5+

Supersitterice imaju prosječnu ocjenu 4,5 ili više na temelju recenzija Babysits roditelja. Ti roditelji su imali izvrsna iskustva brige o djeci sa supersittericama

Postotak odgovora 90 %.

Ove ljubazne supersitterice odgovaraju na više od 90% poruka primljenih od roditelja. Roditelji mogu biti sigurni da će njihove poruke dobiti odgovor.

Vrijeme odziva

Supersitteri su aktivni članovi i odgovaraju na 90% novih poruka unutar 24 sata. Na taj način roditelji mogu očekivati brz odgovor od ovih supersittera.

Rezervacije

Supersitterice su bile rezervirane putem Babysits platforme. Roditelji mogu biti sigurniji da su ove supersitterice pouzdane i da drže svoja obećanja.

Zahtjevi

Kako bi se roditelji osjećali sigurno angažirajući pouzdanu i iskusnu dadilju, od supersitterica se očekuje da održavaju standarde čuvanja na Supersitter razini:

  • Prosječna ocjena 4,5 ili više
  • Postotak odgovora na iznad 90 % poruka
  • Vrijeme odgovora unutar 24 sata
  • Planirajte sve svoje rezervacije putem Babysitsa
  • Budite aktivni na platformi Babysits

Svaki mjesec provjeravamo jesu li supersitterice ispunile gore navedene uvjete. Ako jesu, zadržat će svoj status supersitterice.

Otkrijte supersitterice u zajednici