Što znači kada netko predoči državni identifikacijski dokument?

Želimo da budete sigurni da su ljudi na Babysitsu ono što kažu da jesu.

Jedan od načina za to je da korisnik predoči državni identifikacijski dokument. To može biti putovnica, osobna iskaznica, vozačka dozvola, itd.

Ako za roditelja ili babysittericu piše „Državni identifikacijski dokument “znači da je ta osoba uspješno dodala državni identifikacijski dokument. To nam pomaže držati Babysits sigurnim, boriti se protiv prijevara i još mnogo toga.

Je li dodavanje državnog identifikacijskog dokumenta sigurno?

Provjeru identiteta sigurno i pouzdano obrađuje naš partner Stripe. Bez obzira na razlog, vaš identitet se nikada neće podijeliti s bilo kim drugim tko koristi Babysits ili bilo kojom trećom stranom.

Kako se provjerava državni identifikacijski dokument?

Korisnici snime slike fizičkih državnih identifikacijskih dokumenata kamerom svog stolnog računala ili mobilnog telefona i šalju ih Babysitsu. Machine Learning pokuša utvrditi je li učitani dokument autentičan.

Sljedeći korak za korisnika je snimanje selfija. To se koristi za provjeru podudarnosti lica na identifikacijskom dokumentu i selfiju.

Dovršavanje ovog procesa nije garancija za bilo kojeg roditelja ili babysittericu, ne jamči nečiji identitet i nije jamstvo da će interakcija s njima biti sigurna. Uvijek koristite vlastitu najbolju prosudbu i slijedite naše sigurnosne savjete.