Što znači kada netko predoči državni identifikacijski dokument?

Želimo da budete sigurni da su ljudi na Babysitsu ono što kažu da jesu.

Jedan od načina za to je da korisnik predoči državni identifikacijski dokument. To može biti putovnica, osobna iskaznica, vozačka dozvola, itd.

Ako za roditelja ili dadilju piše „Državni identifikacijski dokument“ znači da je osoba uspješno dodala državni identifikacijski dokument. To nam pomaže da Babysits bude siguran, u borbi protiv prijevara i još mnogo toga.

Je li dodavanje državnog identifikacijskog dokumenta sigurno?

Provjeru identiteta sigurno i pouzdano obrađuje naš partner Stripe. Bez obzira na razlog, vaš identitet se nikada neće podijeliti s bilo kim drugim tko koristi Babysits ili bilo kojom trećom stranom.

Kako se provjerava državni identifikacijski dokument?

Korisnici snimaju slike fizičkih osobnih dokumenata kamerom svog stolnog računala ili mobilnog telefona i šalju ih Babysitsu. Strojno učenje pokušava identificirati je li dodani dokument autentičan.

Sljedeći korak za korisnika je snimanje selfija. To se koristi za provjeru podudarnosti lica na identifikacijskom dokumentu i selfiju.

Dovršavanje ovog procesa nije garancija za bilo kojeg roditelja ili dadilju, ne jamči ničiji identitet i nije jamstvo da će interakcija s njima biti sigurna. Uvijek sami prosudite i slijedite naše sigurnosne savjete.