Naučite kako vezati vezice

Naučite kako vezati vezice

Autor Babysits
3 min čitanja

Ako vaš mališan još nije savladao umijeće vezivanja vezica, onda je ovaj uradi sam za njega! Uostalom, to je jedna stvar manje koju ćete morati učiniti ujutro! Kako bismo učenje vezanja vezica učinili malo zabavnijim, smislili smo ovaj lagani uradi sam projekt da se stvari pokrenu.

Izrada predloška za cipele od kartona jako je jednostavna, a djeca će se rado uključiti i napraviti svoje uradi sam cipele. Za početak će vam trebati sljedeće:

  • Karton
  • Akrilna boja
  • Crni marker
  • Bušilica za papir (za rupe)
  • Vezice za cipele (ili jednostavno koristite uzicu ili vrpcu!)

Nakon što nabavite materijal, prvo što trebate učiniti je iscrtati obris stopala vašeg djeteta na komadu kartona. Za to smo koristili crni marker.

Predložak cipele dječja izrada

Sada kada ste dobili osnovni obris cipela, možete započeti sa zabavnim dijelom: ukrašavanjem! Nismo se mogli odlučiti za jednu boju pa smo se odlučili za: sve boje. Savjet: ako nemate pri ruci boju, možete koristiti i markere, olovke ili krede.

Predložak cipele u boji kako zavezati vezice

Nakon što ste zadovoljni svojim funky dizajnom cipela, možete pažljivo izrezati kartonske predloške cipela.

Naučite vezati vezice predložak za rezanje

Zatim želimo na našim predlošcima cipela izbušiti rupe za provlačenje vezica. Savjet: Ako nemate bušilicu za papir, igla i štapić čine čuda. No, to bi trebala učiniti samo odrasla osoba.

Predložak za vezice rupice za vezice

Sada najvažniji dio: uvlačenje vezica! Možete pokazati svojoj djeci kako uvući vezice (ili vrpcu, ovisno o tome što imate kod kuće) provlačenjem kroz rupe. I što je najvažnije, možete im pokazati kako ih zavezati!

Vidite, to nije bilo tako teško! Poticanje vaše djece na korištenje ove dnevne aktivnosti ne samo da će vam uštedjeti vrijeme tijekom jutarnje rutine, već će i naučiti vaše dijete važnoj soft (mekoj) vještini strpljenja i shvaćanju da je potrebno vrijeme za postizanje dobrih rezultata!

I voilà! Evo kako će na kraju izgledati vaš uradi sam predložak za vezice od kartona.

Nauči zavezati vezice uradi sam

Jeste li uživali u ovome uradi sam projektu? Voljeli bismo vidjeti vašu verziju naših uradi sam vezica! Podijelite ih s nama na Facebooku (@babysits) ili nas označite na Instagramu.

Za više ideja za učenje pogledajte naše ostale uradi sam projekte i izrade!

Pridružite se zajednici za čuvanje djece!

Besplatno izradite račun