Uradi sam aktivnosti od lišća za djecu

Uradi sam aktivnosti od lišća za djecu

Autor Babysits
3 min čitanja

Budite kreativni uz ovu jedinstvenu cvjetnu uradi sam aktivnost za djecu! Upotrijebite lišće i cvijeće za izradu uradi sam makeover frizure.

Umjetnička aktivnost od lišća, uradi sam frizura s djecom | Korak po korak

Baviti se umjetnošću i izrada s djecom jedna je od najboljih stvari koja postoji. Dakle, zgrabite svoje materijale za izradu i pripremite se jer imamo još jednu zabavnu uradi sam aktivnost usmjerenu na prirodu!

Jeste li oduvijek željeli imati drugačiju frizuru? Onda se preobrazite pomoću ovoga uradi sam projekta i napravite prekrasnu frizuru od lišća i cvijeća. Nema ništa bolje od izrade uradi sam projekta s lišćem, a ova umjetnička aktivnost izrade savršena je za kišni dan i za kreativnu djecu!

Što vam treba:

  • Bijeli ili obojeni papir
  • Olovke, bojice ili markeri
  • Škare
  • Lišće i cvijeće
  • Ljepilo

1. Nacrtajte sebe i/ili svoje prijatelje

Kome prvo želite napraviti novu frizuru? Svojim prijateljima ili sebi? Bez obzira na to koga odaberete, prvi korak je crtanje lica. To možete učiniti na listu papira. Prvo napravite veliki krug i nacrtajte crte lica osobe u krugu. Obratite pažnju na boju očiju, ima li pjege i ne zaboravite nacrtati prekrasan osmijeh! Nakon što nacrtate lice, možete nastaviti dalje i izrezati lice škarama.

Savjet: Koristite lonac za obris glave. Na taj način lako možete napraviti savršeno okruglu glavu za lice.

Savjet: Roditelji ili babysitterice bi trebali nadgledati ili pomoći prilikom izrezivanja lica. Korištenje škara može biti opasno za malu djecu.

dječji crtež lica

2. Učinite nešto ludo s tom kosom!

Konačno je vrijeme za kosu! Duga kosa, kratka kosa, divlja kosa, možete je učiniti ludom ili lijepom koliko želite! Zgrabite lišće i cvijeće i napravite licu koje ste nacrtali prekrasnu novu frizuru.

umjetnost od lišća

Stavite izrezano lice na novi komad papira. To može biti bijeli komad papira ili bilo koja druga boja da dobijete kontrast! Stavite lišće i cvijeće oko lica dok ne budete potpuno zadovoljni novom frizurom!

umjetnost od lišća za djecu

3. Vrijeme je za dodatke

Ali, što je frizura bez nekih slatkih dodataka! Uvijek nosite traku za kosu, šešir ili neke slatke naušnice? Dodajte ih svome umjetničkom projektu od lišća! Sad se možete uvjeriti da je makeover potpuno uspio!

umjetnost od lišća za djecu

I, jeste li zadovoljni svojim makeoverom? Onda je vrijeme da zalijepite lice, lišće i cvijeće na novi komad papira. I voilà! Vaš prvi list i cvjetna frizura su gotovi! Možete ih napraviti koliko god želite! Za primjer i inspiraciju mi smo napravili tri.

umjetnost od lišća uradi sam


Je li vam se svidio ovaj uradi sam projekt? Onda pogledajte naše ostale zabavne uradi sam aktivnosti za djecu! Želite li podijeliti svoje prekrasne uradi sam s nama? Voljeli bismo ih vidjeti! Označite nas @babysits na Instagramu ili Facebooku.

Pridružite se zajednici za čuvanje djece!

Besplatno izradite račun