Uradi sam zvečke

Uradi sam zvečke

Autor Babysits
2 min čitanja

Glazba može odvesti djecu u novi svijet, potaknuti ih da plešu i smiju se. Dakle, evo nekoliko koraka koje možete poduzeti kako biste sa svojom djecom napravili ove zvečke. Sada ćete vi i djeca uvijek biti spremni zaplesati kad osjetite ritam!

Bilo da se zabavljate s braćom i sestrama ili prijateljima, nosite ih u školu ili kao dodatak za proslavu, ove male kući napravljene zvečke su glazbeni instrument zaista jednostavan za izradu i jeftin. Ali, kako ih napraviti? Slijedite naše korake u nastavku kako biste saznali!

Da biste ih napravili, potreban vam je sljedeći materijal:

  • role toaletnog papira
  • boja
  • markeri
  • ljepljiva prozirna vrpca (selotejp)
  • ljepljive vrpce u različitim bojama (možete koristiti i raznobojne ljepljivu trake!)
  • riža, mala tjestenina/rezanci ili leća za punjenje zvečki

Za početak, morate odlučiti koja će biti tema zvečki. Pustite mašti na volju, a posebno mašti djece, koristite boju za crtanje linija, markere za crtanje krugova, cvijeća ili zvijezda i koristite ljepljivu vrpcu u boji kako biste zvečkama dali teksturu.

Nakon što završite ukrašavanje, trebate preklopiti dvije strane rola toaletnog papira kao na fotografiji. Zalijepite jednu stranu role, a zatim uspite rižu i zalijepite drugu stranu. Onda možete pokriti selotejp šarenom ljepljivom vrpcom.

I eto ga, vaše uradi sam zvečke su spremne za korištenje!

Zvečke

Da biste napravili zvečke različitih veličina i oblika (i upotrijebili sve što imate pri ruci), možete koristiti i papirnate role od ručnika ili čak male boce za vodu.

Pridružite se zajednici za čuvanje djece!

Besplatno izradite račun