Zabavna rutina vježbanja za djecu

Zabavna rutina vježbanja za djecu

Autor Babysits
2 min čitanja

Djeca imaju puno energije na raspolaganju tijekom dana! Kako bismo pomogli maloj djeci da se dignu i kreću po dnevnoj sobi ili vrtu, napravili smo našu zabavnu rutinu vježbanja Kreći se kao životinja koju možete slijediti gdje god želite.

Svi znamo da je vježbanje ključno za zdrav život i da djeca trebaju sudjelovati u redovitoj tjelovježbi kako bi vodila zdrav život. Ako možemo usaditi zdrav način života našoj djeci od malih nogu, daleko je vjerojatnije da će nastaviti s tim navikama i u odrasloj dobi.

Istraživanja su otkrila da ljudi koji redovito vježbaju rano u životu imaju znatno veću vjerojatnost da će vježbati kad odrastu u usporedbi s onima koji nisu redovito vježbali kao djeca. Imati pristup vježbanju u ranoj fazi života, također, znači da je vjerojatnije da ćete općenito održavati zdraviju težinu.

A ako ovo nije bilo dovoljno da utječe na vas da pokrenete djecu - istraživanja su, također, pokazala da redovita tjelovježba kod djece ima izravnu korelaciju s razvojem mozga. To znači da vježbanje i sport mogu rezultirati poboljšanim kognitivnim sposobnostima, poput boljeg pamćenja.

Što ranije možemo potaknuti djecu da se kreću, to će dugoročno biti bolje za njihovo zdravlje. Koristite našu rutinu vježbanja Kreći se poput životinja i aktivirajte se dok se zajedno zabavljate!

Kreći se kao životinja rutina za djecu

Imate 60 sekundi za napraviti što više ponavljanja svakog životinjskog pokreta. Da vidimo koliko ih možete izvesti!


Jeste li uživali u ovoj aktivnosti? Voljeli bismo vas vidjeti kako se krećete kao životinja! Podijelite svoju rutinu vježbanja s nama @babysits.

Za više sjajnih aktivnosti za djecu, pogledajte ostale članke ovdje!

Pridružite se zajednici za čuvanje djece!

Besplatno izradite račun