Savjeti za Babysits profilne slike

Savjeti za Babysits profilne slike

Autor Babysits
3 min čitanja

Niste sigurni koju biste fotografiju trebali staviti na svoj profil? Ovo je vrlo važan korak jer dobra profilna slika može povećati vaše šanse za pronalaženje posla čuvanja djece. To je često vaša prva prilika za ostaviti dobar dojam. Ako već imate profesionalnu snimku lica, to je uglavnom najbolja opcija. Međutim, mnogi od nas nemaju profesionalnu snimku lica, stoga moramo improvizirati. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći snimiti najbolju fotografiju za vaš Babysits profil.

Odaberite fotografiju na kojoj izgledate kao i u stvarnosti

Važno je roditeljima dati realnu sliku o tome kako izgledate. Danas je uobičajeno da ljudi mijenjaju svoj izgled na društvenim mrežama. Nije dobra ideja koristiti filtre jer ne pružaju pravi prikaz babysitterice. Također, možete doći u iskušenje staviti sliku od prije pet godina ili iz vremena kada je vaša kosa bila druge boje. To može odbiti roditelje na prvom sastanku i oni čak mogu dovesti u pitanje vaš kredibilitet. Stoga je dobra ideja ažurirati svoju profilnu sliku. Ona bi trebala biti točan prikaz vašeg svakodnevnog izgleda i ako ga drastično promijenite, dobro je ažurirati fotografiju.

Budite jedina osoba na fotografiji

Grupne fotografije s prijateljima i obitelji mogu biti vrlo lijepe i pokazati vašu zabavnu osobnost, međutim, roditelji možda neće biti sigurni tko je babysitterica. Kako bi se izbjegla zabuna, najbolje je odabrati fotografiju koja na kojoj ste samo vi. Važno je i da vaša fotografija bude snimljena u prvom planu jer pruža jasniju sliku.

Zamolite prijatelja da vas fotografira

Uvijek je najbolje zamoliti prijatelja ili člana obitelji da vas fotografira. Selfie je prihvatljiv, međutim, ne preporučuje se. Prednja kamera daje sliku niže kvalitete, stoga je stražnja kamera uvijek bolja. Upotreba filtera, također, se može negativno odraziti na vaš profil, pogotovo ako prikrivaju vaš izgled. Kad vas netko drugi fotografira, poziranje zna biti prirodnije i ugodnije. Vaš prijatelj će vam, također, pomoći snimiti najprofesionalniju fotografiju jer vam može reći trebate li popraviti košulju ili se prirodnije nasmiješiti.

Izbjegavajte ometajuće pozadine

Neutralna pozadina vjerojatno je najbolja za vašu profilnu sliku jer se čini profesionalnijom i osigurava postizanje jasne slike babysitterice. Fotografiranje vani u prirodi ili ispred hladne pozadine dobra je ideja sve dok držite stvari jednostavnima. Nemojte uključivati osobne podatke kao što su adresa i telefonski broj. Ne koristite svoj životopis kao profilnu sliku jer će biti uklonjena.

Prikladno se odjenite

Zašto je važno što ste odjenuli? Nekima se to može činiti neobičnim, ali vaš način odijevanja može pomoći roditeljima da odmah uhvate vašu „vibru“. Važno je odjenuti se onako kako biste to učinili na svom prvom poslu čuvanja djece. Ne nosite sunčane naočale ili bilo što što bi moglo pokriti vaš izgled. Jednobojnost obično najbolje izgleda pred kamerama. Nošenje jarkih tonova može vam pomoći da se vaša profilna slika istakne. Ne preporučuje se nošenje smiješnih kostima jer može biti ometajuće i ima tendenciju izazivanja negativnog odgovora roditelja.

Evo primjera kako bi vaša profilna fotografija trebala, a kako ne bi trebala izgledati:

kako snimiti profilnu sliku

Što za vas znači imati dobru profilnu sliku

Ako želite povećati postotak odgovora i preporuka, dobro je uložiti vrijeme u svoju profilnu sliku. To je prvi dojam koji ostavljate i može vam pomoći da pokažete da ste simpatični i pouzdani što je vrlo važno ako želite da roditelji stupe u interakciju s vama. Zamislite da je kao osobni brend koji pokušavate izdvojiti iz konkurencije. Jamčimo da je vrijedno vremena i energije.


Što čekate? Odmah izradite profil i pronađite savršenu babysittericu ili posao babysitterice zahvaljujući svojoj novoj profilnoj slici!

Pridružite se zajednici za čuvanje djece!

Besplatno izradite račun