Što su Babysits značke?

Što su Babysits značke?

Autor Babysits
5 min čitanja

Kada tražite babysittericu ili posao čuvanja djece, jedna od prvih stvari o kojoj biste trebali razmišljati je vaša vidljivost. Da biste je poboljšali, trebali biste zaraditi što više znački!

Značke su način da poboljšate svoje rangiranje u pretraživanju na platformi. Što više znački zaradite, veće su vam šanse da s vama kontaktiraju drugi korisnici Babysitsa.

Stjecanje znački ne odnosi se samo na povećanje vidljivosti, već i na izgradnju motivirane zajednice prikazivanjem visokokvalitetnih i provjerenih profila.

To znači da će potpuni profil i česta interakcija s Babysits platformom povećati vaše šanse da pronađete posao babysitterice ili za svoju djecu savršenog pružatelja/iljcu usluga brige o djeci.

Pogledajte videozapis u nastavku da biste vidjeli kako možete otključati sve Babysits značke:

Ako vas zanimaju sve specifičnosti svake značke, nastavite čitati!

Babysits značke prikazane su s našom dragom maskotom Barryjem, koji je uvijek posvećen pomaganju Babysits zajednici! Ispod pogledajte slike svih znački:

Zaradite značke i povećajte vidljivost

Kako mogu zaraditi značke?

Zaradite značke i povećajte vidljivost

1. Potvrđena e-pošta - Prije svega trebate izraditi profil i potvrditi svoju e-poštu kako biste započeli svoje Babysits putovanje!

2. Fotografija profila - Nakon što potvrdite adresu e-pošte, spremni ste za izradu profila. Prvo morate učitati profilnu sliku. Da biste snimili savršenu sliku profila, pobrinite se da ste okrenuti direktno prema kameri i da imate običnu bijelu pozadinu bez filtera. Izbjegavajte dodatke poput sunčanih naočala ili šešira i osigurajte dobro osvjetljenje.

2. Fotografija profila - Nakon što potvrdite adresu e-pošte, spremni ste za izradu profila. Prvo morate učitati profilnu sliku. Da biste snimili savršenu profilnu fotografiju, pobrinite se da ste okrenuti izravno prema kameri, da imate običnu bijelu pozadinu bez filtera. Izbjegavajte dodatke poput sunčanih naočala ili šešira i osigurajte dobro osvjetljenje.

3. Prošireni opis profila - Važno je predstaviti se i navesti zašto tražite posao ili babysittericu.

4. Profilni video – Toplo se preporučuje jer videozapis može reći više o vama od slike. Dok snimate svoj profilni video, pokušajte iskoristiti svih 40 dostupnih sekundi kako biste bili jasni, sažeti i - što je najvažnije - vi!

Zaradite značke i povećajte vidljivost

5. Potvrđen račun - Mi smo pouzdana platforma za čuvanje djece i kao takvi pružamo mogućnost korisnicima da potvrde svoj identitet provjerom državnog identifikacijskog dokumenta. Za više informacija kliknite ovdje.

6. Prva referenca - Da bi vaš profil bio još profesionalniji i pouzdaniji, trebali biste zatražiti referencu. Reference su izvrstan način da drugim ljudima date do znanja koliko ste pouzdani za rad.

7. Facebook povezan - Povežite se s Facebookom i otkrijte svoje pouzdane veze s roditeljima i babysittericama.

8. Apple povezan - Povežite se s Appleom kako biste potvrdili svoj račun.

Zaradite značke i povećajte vidljivost

9. Google povezan - Povežite se s Googleom i otkrijte svoje pouzdane veze s roditeljima i babysittericama.

10. LinkedIn povezan - Povežite se sa LinkedInom kako biste potvrdili svoj račun.

11. Pratim na Facebooku - Pratite Babysits na Facebooku kako biste otkrili savjete, trikove i fantastične ideje.

12. Pratim na Instagramu - Pratite Babysits na Instagramu kako biste otkrili uradi sam ideje, recepte za djecu i savjete za babysitterice i roditelje.

Zaradite značke i povećajte vidljivost

13. LinkedIn profesionalac - Vi ste profesionalac, stoga pratite Babysits na LinkedInu kako biste bili u tijeku s postignućima tvrtke i još mnogo toga!

14. Podijeljeno na Facebooku - Podijelite svoj profil na Facebooku kako biste obavijestili prijatelje o svom novom profilu!

15. Podijeljeno na Twitteru - Podijelite svoj profil na Twitteru kako biste dosegli još više publike!

16. Dostupnost je ažurirana - Bilo da tražite posao ili babysittericu, zaista je važno odrediti kada ste dostupni/kada vam netko treba. Na taj će način biti lakše pronaći pravi spoj.

Zaradite značke i povećajte vidljivost

17. Potvrđen telefonski broj - Ovdje potvrdite svoj telefonski broj kako biste komunikaciju s drugim korisnicima učinili pouzdanijom.

18. Podijeljen moj letak - Preuzmite i distribuirajte personalizirani letak kako biste povećali svoje šanse i unutar izvanmrežne zajednice za čuvanje djece.

19. Prva rezervacija - S roditeljem ili babysittericom upotrijebite naš planer rezervacija kako biste se upoznali. To će vam pomoći pratiti sve vaše rezervacije.

20. Prva recenzija - Kako je prošao termin? Nadamo se jako dobro! Ako je tako, možete zatražiti od korisnika s kojima ste bili u kontaktu da vam ostave recenziju.

Zaradite značke i povećajte vidljivost

21. Prvi ponovljeni termin - Želite li ponovno raditi s istom osobom? Planirajte drugi termin s istim korisnikom/icom.

22. Nedavna prijava - Ako se želite pojaviti na prvoj stranici rezultata Babysits pretraživanja, morate se prijaviti svakih nekoliko dana!

Barry Babysits Maskota!


Čini se da ima puno znački, ali samo izradom i objavljivanjem vašeg profila, već ste gotovo na pola puta.

Što više znački Babysits korisnici zarade, platforma je pouzdanija! Počnite odmah kako biste bili dio ove nevjerojatne zajednice za čuvanje djece!

Pridružite se zajednici za čuvanje djece!

Besplatno izradite račun