Kako napisati životopis za profil babysitterice

Kako napisati životopis za profil babysitterice

Autor Babysits
3 min čitanja

Na Babysitsu možete izraditi profil sa svim potrebnim informacijama koje obitelj traži od babysitterice. Znate li kako napraviti najbolji profil na Babysitsu? Pogledajte savjete u nastavku kako biste poboljšali svoj Babysits profil, životopis za čuvanje djece ili životopis općenito!

Osnove profila/životopisa babysitterice:

Roditelji će se često odlučiti za ljepši i potpuniji profil ili životopis babysitterice, pa budite sigurni da se vaš izdvaja iz gomile! Koja su zlatna pravila za uspješan profil? Slijedite ove jednostavne korake:

Kako pronaći posao kao babysitterica

Motivacija i iskustvo

Roditelji često posvećuju puno pažnje odjeljku motivacije jer tamo mogu naučiti najviše o babysittericama.

Ako je predug, roditelj može pročitati samo prvih nekoliko redaka. S druge strane, ako je prekratak riskirate da nećete pružiti dovoljno informacija. Dakle, pokušajte pronaći zlatnu sredinu koja sažeto objašnjava tko ste, što radite i što nudite.

Stavite se u položaj mame ili tate. Njihovi zahtjevi često su specifični poput: „Tražim babysittericu koja može voziti mog sina u školu i pokupiti ga svaki dan“. Što vam prvo upada u oči?

  • Voziti mog sina
  • Svaki dan

Traži nekoga tko ima vozačku dozvolu i dostupan je svaki dan. Dakle, ako postoje određene stvari koje možete ponuditi obiteljima, dobro ih je odmah navesti.

Stvari koje treba uključiti u motivaciju babysitterice:

  • Prvo se predstavite navođenjem svog imena i onoga što ste. Tražite li posao babysitterice ili dadilje?

  • Navedite jeste li već imali iskustva s djecom ili čuvanjem djece. Time ćete dobiti više bodova jer uvijek možete zamoliti ljude s kojima ste radili u prošlosti da vam daju referencu.

  • Navedite što možete ponuditi: različite jezike, vozačku dozvolu, certifikat prve pomoći, čuvanje djece na daljinu, itd. Uvijek je bolje predvidjeti potrebe obitelji nudeći im svoje vještine.

  • Dostupnost. Dobro je biti fleksibilan, ali ako imate obveze koje se ne mogu odgoditi, dobro je to navesti.Navedite stvarnu dostupnost, poput „Dostupna sam svako jutro za pokupiti vašu djecu u školi“ umjesto „Nisam dostupna popodne“.

Stvari koje treba izbjegavati u odjeljku motivacije babysitterice

  • Pokušajte izbjeći fraze poput „Hitno tražim posao“. Iako je to iskreno, često se odbacuje. Na primjer, napišite „Imam puno slobodnog vremena za provesti s vašom djecom, lako mogu zadovoljiti vaše potrebe.“

  • Ako nemate iskustva s djecom, nemojte to posebno istaknuti. Ako ste, na primjer, brinuli o mlađoj braći, sestrama ili rođacima, to je i dalje dobro. U suprotnom, istaknite koliko je važna briga o djeci.

  • Ne lažite jer će laži dovesti do katastrofe. Na primjer, ako nemate automobil, napišite da imate vozačku dozvolu ili da vam hodanje nije problem. Pokušajte biti iskreni što je više moguće.

Uz kvalitetan profil, pronalaženje sjajnog posla čuvanja djece putem Babysitsa je jednostavno. Obavezno oglasite svoje kvalifikacije za čuvanje djece putem opisa, referenci i recenzija i ne zaboravite povećati svoju vidljivost putem sustava znački!

Pridružite se zajednici za čuvanje djece!

Besplatno izradite račun