Babysits predstavlja... Rezervacije

Babysits predstavlja... Rezervacije

Autor Babysits
3 min čitanja

Želite li rezervirati i platiti babysittericu putem interneta? Sada to možete učiniti putem Babysitsa! Više o našoj jednostavnoj, sigurnoj i bezgotovinskoj značajci pročitajte ovdje. Kako bi dodatno olakšao kontakt između roditelja i pružatelja usluga brige o djeci, Babysits je pokrenuo svoju novu značajku „Rezervacije“. Sada roditelji mogu rezervirati i platiti termin za čuvanje djece s babysittericom brzo i izravno putem naše platforme.

Putem Babysits Rezervacija sada možete jednostavno platiti ili biti plaćeni bez brige hoćete li imati gotovinu kod sebe ili hoćete li na kraju primiti novac za svoju uslugu.

Prednosti Babysits rezervacija

Rezervacija termina za čuvanje djece putem naše platforme ima svoje prednosti:

  • I roditelj i babysitterica, moći će lako upravljati svojim terminima i rasporedima. Kao babysitterica, točno ćete znati kojim danima ste dostupni za čuvanje. Kao roditelj, točno ćete znati kojim ste danima ste pokriveni kada je u pitanju briga o djeci i za koje dane još uvijek trebate pronaći babysittericu.
  • Roditelji će moći izvršiti sigurna plaćanja putem pouzdane platforme i biti sigurni da će njihov novac doći do babysitterice nakon što se termin uspješno realizira.
  • Babysitterice će primiti zajamčenu isplatu putem naše pouzdane platforme. Nakon završetka termin za čuvanje djece, babysitterica će dobiti novac sa 100% sigurnošću. Nema više neugodnih situacija između roditelja i babysitterica zbog zaboravljenih plaćanja.
  • Transakcija je bezgotovinska, tako da nema potrebe brinuti se o tome imate li sitno.
  • Rezervacija termina za čuvanje djece putem Babysitsa način je sprječavanja prijevara u industriji brige o djeci.
  • U slučaju nužde, Babysits rezervacije omogućuju jednostavne last minute rezervacije i otkazivanja, kako za roditelje tako i za babysitterice.

Način funkcioniranja

Rezervacije su naša nova usluga koja roditeljima i babysittericama pruža mogućnost planiranja i plaćanja termina putem naše web stranice ili aplikacije.

Za roditelje korištenje Rezervacija nema dodatnih troškova. Međutim, za babysitterice primjenjujemo malu naknadu na cijenu rezervacije kako bismo pokrili troškove našeg platnog sustava. Dakle, to je nešto što bi babysitterice mogle uzeti u obzir pri određivanju cijene čuvanja djece.

Cijenimo ponovljene rezervacije, stoga će vam rezervacija više termina putem Babysitsa donijeti značku. Rezervacija putem Babysitsa, također, je jedan od uvjeta za postati Supersitterica!

Kako rezervirati termin

  1. Pronađite savršenu babysittericu koja će se brinuti o vašem djetetu.
  2. Nakon što kontaktirate s babysittericom i vidite je li ona prava za vašu obitelj na uvodnom sastanku, kliknite na gumb „Zatražite rezervaciju“ dostupan na njezinom profilu. Rezervaciju možete zatražiti i iz pristigle pošte, a opcija rezervacije pojavit će se na bočnoj strani chata sa željenom babysittericom.
  3. Postavite datum i vrijeme termina za čuvanje djece i napišite babysitterici poruku s dodatnim informacijama kako bi mogla odlučiti odgovaraju li joj li termin i vaša obitelj.
  4. Nakon što babysitterica prihvati rezervaciju, platite rezervaciju.
  5. I to je to. Vaš termin za čuvanje djece je potvrđen i zakazan.
  6. Nakon završetka termina, babysitterica će novac primiti za 5 do 10 dana. Dobit će e-poštu s procjenom dana kada će primiti uplatu.

Gdje pronaći svoje rezervacije

Nakon što se prijavite na svoj račun, sve planirane rezervacije možete pronaći na desnom vrhu stranice. Pokraj dolazne pošte vidjet ćete karticu označenu kao „Rezervacije“.

Kako otkazati termin

Na stranici Rezervacije vidjet ćete sve svoje sadašnje, prošle i buduće rezervacije. Otvorite rezervaciju koju želite otkazati i kliknite gumb „Otkažite rezervaciju“. Nakon što kliknete na njega, vaš će sastanak biti uspješno otkazan.

Onog trenutka kada jedna od strana otkaže rezervaciju, druga strana će dobiti potvrdu e-poštom i push obavijest o ovom otkazivanju kako bi svi u svakom trenutku bili dobro obaviješteni o trenutnom stanju rezervacije.

Pridružite se zajednici za čuvanje djece!

Besplatno izradite račun